Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732030048

Liga 732030048 Información oficial sobre el partido 732030048 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

cocosul galben Alineación oficial del equipo 'cocosul galben' en el partido 4 - 1 SuperbYoNiK Iasi Alineación oficial del equipo 'SuperbYoNiK Iasi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cocosul galben Alineación oficial del equipo 'cocosul galben' en el partido 2 - 1 SuperbYoNiK Iasi Alineación oficial del equipo 'SuperbYoNiK Iasi' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cocosul galben

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del cocosul s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ovidiu-Călin Lalescu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): cocosul va posar-se per davant 2 - 1 al minut 53, quan Adrian Molocea va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Ovidiu-Călin Lalescu va incrementar l'avantatge de cocosul amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de cocosul al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Adrian Molocea. 4 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marius Cătinaş va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 38, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Adrian Molocea sempre els tira per la dreta i en Daniel-Ştefan Liliac, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a cocosul per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Despa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pál Vásárhelyi de cocosul va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Despa de cocosul va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SuperbYoNiK Iasi

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrei Sfinţescu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cristian Tulai va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tudor Banea va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florin Avădanei de SuperbYoNiK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.