Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732028762

Liga 732028762 Información oficial sobre el partido 732028762 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

Harvest Braila Alineación oficial del equipo 'Harvest Braila' en el partido 4 - 2 C.S.U Delureni Alineación oficial del equipo 'C.S.U Delureni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Harvest Braila Alineación oficial del equipo 'Harvest Braila' en el partido 4 - 0 C.S.U Delureni Alineación oficial del equipo 'C.S.U Delureni' en el partido
Tiene un resultado normal 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harvest Braila

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Harvest per la dreta va donar com a resultat un gol de Paul Tulitu al minut 43 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Harvest aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Cristi Bulhac va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Andrei Ivaşciuc al minut 81, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Harvest i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrei Ivaşciuc, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Harvest.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paul Tulitu va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Ivaşciuc de Harvest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.S.U Delureni

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cristian Gafton va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Radu Ciuhandu sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cristian Gafton marcar el 0 - 2 per al Delureni.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Delureni va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ionuţ Deleanu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Cătălin Uruiocea va estar a punt de posar per davant a Delureni amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Giba va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Doru Grigore de Delureni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Doru Grigore se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.