Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732028504

Liga 732028504 Información oficial sobre el partido 732028504 en Hattrick

13.07.2024 10:00:00

clepto Alineación oficial del equipo 'clepto' en el partido 2 - 1 FC ASV ALBA Alineación oficial del equipo 'FC ASV ALBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
clepto Alineación oficial del equipo 'clepto' en el partido 3 - 1 FC ASV ALBA Alineación oficial del equipo 'FC ASV ALBA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clepto

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Paul Niţă va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 84 de joc. Adrian Matei es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): clepto prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en Claudiu Andreca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Adrian Matei no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paul Niţă hauria d'haver estat gol al minut 18 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el clepto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tiberiu Tătucu no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): clepto enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): György Makláry de clepto va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Paul Niţă quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Tiberiu Tătucu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de clepto.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrian Matei va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en György Makláry.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victor Panu de clepto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC ASV ALBA

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Andrei Statie posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Mircea-Andrei Berghean va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FC ASV que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.