Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732027484

Liga 732027484 Información oficial sobre el partido 732027484 en Hattrick

22.06.2024 10:00:00

Bărboșii Alineación oficial del equipo 'Bărboșii' en el partido 1 - 5 FC Scipino Alineación oficial del equipo 'FC Scipino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bărboșii Alineación oficial del equipo 'Bărboșii' en el partido 1 - 1 FC Scipino Alineación oficial del equipo 'FC Scipino' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bărboșii

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Bărboșii per la dreta va donar com a resultat un gol de Lazăr Cenan al minut 59 que reduïa la distància a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrei Vesca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Daniel Iţcuş va marxar per velocitat al minut 18 i va fer una passada de la mort a Cătălin Corcău, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Mugurel Hiriţ va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bărboșii que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Lazăr Cenan va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bărboșii va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Laurenţiu Carabaşa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Scipino

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Scipino es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Silvius Rössner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Silvius Rössner va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Raimond Fărcaşiu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Scipino, un peu providencial d'en György Fazék va situar el 0-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Olivér Cseke va augmentar l'avantatge de Scipino a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Scipino, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Silvius Rössner va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bogdan Avasilcăi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en György Fazék, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en György Fazék va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin-Adrian Corcea de Scipino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.