Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732027026

Liga 732027026 Información oficial sobre el partido 732027026 en Hattrick

08.06.2024 10:00:00

Praduitorii Trivale Alineación oficial del equipo 'Praduitorii Trivale' en el partido 0 - 6 fcredbull Alineación oficial del equipo 'fcredbull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Praduitorii Trivale Alineación oficial del equipo 'Praduitorii Trivale' en el partido 1 - 6 fcredbull Alineación oficial del equipo 'fcredbull' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Praduitorii Trivale

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 37 (Ocasión de penalti): En Robert Constantin va errar un llançament des del punt de penal al minut 37. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Praduitorii va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan George Bănică va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pablo Viguri i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Praduitorii, però el xut de Mihai-Florin Fulea va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel-Marius Dărăşteanu.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Cristian Sămărghiţan de Praduitorii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Călin Bindiu de Praduitorii es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mihai-Florin Fulea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

fcredbull

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Ion Corpaş va posar els visitants fcredbull per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al 14 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a fcredbull augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Stefano Mutterle es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Zalán Gerőce va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan Ionescu de fcredbull l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 39 de partit.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Zalán Gerőce va anar a parar al cap de Jan Ionescu que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a fcredbull el 0 - 5.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Jan Ionescu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Stefano Mutterle, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. fcredbull va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zétény Hábenczius després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bogdan Jidveian va poder desviar-lo a córner.