Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732011359

Liga 732011359 Información oficial sobre el partido 732011359 en Hattrick

29.06.2024 10:00:00

CSMR Alineación oficial del equipo 'CSMR' en el partido 2 - 2 dans king Alineación oficial del equipo 'dans king' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSMR Alineación oficial del equipo 'CSMR' en el partido 2 - 1 dans king Alineación oficial del equipo 'dans king' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSMR

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mihai Palaghia va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 32.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 49 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mihai Palaghia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihnea Botez va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Dragoş Ciupitu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El CSMR ho intentava per la dreta per mitjà de William Hancel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

dans king

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Valentin-Alexandru Caba va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 4. 0 - 1 per a dans.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Valentin-Alexandru Caba va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bogdan Măglaş, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.