Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732005966

Liga 732005966 Información oficial sobre el partido 732005966 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

FC Mogaldeata Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC Mogaldeata Bucuresti' en el partido 2 - 2 Sincraiu De Mures Alineación oficial del equipo 'Sincraiu De Mures' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Mogaldeata Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC Mogaldeata Bucuresti' en el partido 2 - 2 Sincraiu De Mures Alineación oficial del equipo 'Sincraiu De Mures' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mogaldeata Bucuresti

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Mogaldeata va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vyacheslav Sinaev, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Nout Dinkelman, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Mogaldeata es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Nout Dinkelman arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Ingo Hogrefe quasi dona a Mogaldeata l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Naoufal Raziq de Mogaldeata va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sincraiu De Mures

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mogaldeata. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tomi Nygård la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SDM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 31.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Andrew Wahl va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maikol Binfa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): SDM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Olivier Canivet va desviar el xut final de Tomi Nygård després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eudon Errotaberea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maikol Binfa va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Olivier Canivet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrew Wahl no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.