Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732004959

Liga 732004959 Información oficial sobre el partido 732004959 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

TsukaHara Alineación oficial del equipo 'TsukaHara' en el partido 3 - 7 Legio XXIV Lvpvs Alineación oficial del equipo 'Legio XXIV Lvpvs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TsukaHara Alineación oficial del equipo 'TsukaHara' en el partido 2 - 5 Legio XXIV Lvpvs Alineación oficial del equipo 'Legio XXIV Lvpvs' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TsukaHara

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Adrian-Mircea Firicel va donar a TsukaHara un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Adrian-Mircea Firicel, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a TsukaHara.
  • 135 Minuto 80 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alin Vitan va demostrar la seva experiència quan al minut 80 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 5. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Florin Muşat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Levente Kozári de TsukaHara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Legio XXIV Lvpvs

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Gabriel Munteanu de Legio va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Legio va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 33. Dragoş Păcuraru va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bogdan Bularca va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Dragoş Vintilă va augmentar l'avantatge de Legio a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dragoş Păcuraru de Legio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 78 de partit.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Stere Șovrea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 3 - 6 per a Legio.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Legio augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dragoş Păcuraru es rifés el porter i marqués el 3 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Dragoş Vintilă hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Andrei-Radu Filip havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Gabriel Munteanu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gustavo Adolfo Conte va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ion Miron de Legio es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ion Miron de Legio per doble groga al minut 83.