Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731996020

Liga 731996020 Información oficial sobre el partido 731996020 en Hattrick

06.07.2024 10:00:00

CSMA Team Alineación oficial del equipo 'CSMA Team' en el partido 3 - 2 Câinii furați fc Alineación oficial del equipo 'Câinii furați fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSMA Team Alineación oficial del equipo 'CSMA Team' en el partido 3 - 1 Câinii furați fc Alineación oficial del equipo 'Câinii furați fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSMA Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, CSMA aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Florin Vasile va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del CSMA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fane Chipirliu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 90 gràcies a la jugada de Fane Chipirliu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Marius Lungu del CSMA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): CSMA va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Fane Chipirliu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabi Irimia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Câinii furați fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Zoltán Hatvani va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Victor Dinculescu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Ghiţă ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.