Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731994094

Liga 731994094 Información oficial sobre el partido 731994094 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

PIATRA NEAMT Alineación oficial del equipo 'PIATRA NEAMT' en el partido 0 - 1 pietricica Alineación oficial del equipo 'pietricica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIATRA NEAMT Alineación oficial del equipo 'PIATRA NEAMT' en el partido 2 - 1 pietricica Alineación oficial del equipo 'pietricica' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIATRA NEAMT

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Rian Asselijn va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PIATRA.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): PIATRA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stepan Seryshev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Pavel van Walsem va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Rian Asselijn de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): PIATRA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radosław Górczyński de PIATRA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

pietricica

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Traian-Radu Brezeanu va anar directament als peus de Abdul Ghani Mohammad Rais que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11 de partit, Ioan Florean de pietricica va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dan Zagrai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tudor Ciula de pietricica es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.