Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731993880

Liga 731993880 Información oficial sobre el partido 731993880 en Hattrick

15.06.2024 10:00:00

F.C. UNIREA NEGRESTI Alineación oficial del equipo 'F.C. UNIREA NEGRESTI' en el partido 1 - 3 Divinii Alineación oficial del equipo 'Divinii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. UNIREA NEGRESTI Alineación oficial del equipo 'F.C. UNIREA NEGRESTI' en el partido 1 - 0 Divinii Alineación oficial del equipo 'Divinii' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. UNIREA NEGRESTI

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Mitsos Thessalonikios va descol·locar totalment la defensa contrària i Devon Samson no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jérémie Guérin va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Welton Filipe Gianezini. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Divinii

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 6 minuts de joc, Idalmar Bivar, corrent com un esperitat, superà primer Mitsos Thessalonikios per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Divinii es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Charles Agossou es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Dawid Napierkowski va augmentar l'avantatge de Divinii a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dawid Napierkowski va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Charles Agossou al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Dezső Kapus va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Divinii que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maik Braband de Divinii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idalmar Bivar de Divinii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.