Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731987769

Liga 731987769 Información oficial sobre el partido 731987769 en Hattrick

08.06.2024 10:00:00

MancesterDR Alineación oficial del equipo 'MancesterDR' en el partido 1 - 1 BREMM Alineación oficial del equipo 'BREMM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MancesterDR Alineación oficial del equipo 'MancesterDR' en el partido 1 - 0 BREMM Alineación oficial del equipo 'BREMM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MancesterDR

Goles Goles

  • 110 Minuto 38 (Gol de falta): MancesterDR equilibrava els comptes al minut 38 quan en Semyon Prolygin va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vlad Feisan va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Silvian Georgescu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ciprian Duţa que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BREMM. La jugada d'estratègia del MancesterDR per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mihai Costache va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Vlad Bogăţan de MancesterDR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ioan Marga de MancesterDR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BREMM

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alexandru Fulga arribés a peus de Alex Castletown, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a BREMM el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El BREMM va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marian Hâruţă la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BREMM sortien al contraatac. La falta llançada per Marian Hâruţă va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): BREMM van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Alex Castletown des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vlad Feisan de BREMM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.