Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731985640

Liga 731985640 Información oficial sobre el partido 731985640 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

LoveAndDevotion Alineación oficial del equipo 'LoveAndDevotion' en el partido 4 - 0 Fc David Andrei Alineación oficial del equipo 'Fc David Andrei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LoveAndDevotion Alineación oficial del equipo 'LoveAndDevotion' en el partido 7 - 0 Fc David Andrei Alineación oficial del equipo 'Fc David Andrei' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoveAndDevotion

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Santi Abbiati, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LoveAndDevotion es posava per davant!
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): LoveAndDevotion va aconseguir el 2 - 0 quan Luigi Antonio Milanesi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LoveAndDevotion i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 64 minuts de joc. Mentre en Santi Abbiati el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan LoveAndDevotion va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Santi Abbiati des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): LoveAndDevotion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Santi Abbiati va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Fodor.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Santi Abbiati de LoveAndDevotion gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Santi Abbiati es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Fc David Andrei

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Nicu Burcioiu va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Tonescu de Andrei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en János Kámory de Andrei amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.