Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731967720

Liga 731967720 Información oficial sobre el partido 731967720 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

Steaua Magic Love Alineación oficial del equipo 'Steaua Magic Love' en el partido 5 - 2 AS Armata Alineación oficial del equipo 'AS Armata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Steaua Magic Love Alineación oficial del equipo 'Steaua Magic Love' en el partido 5 - 1 AS Armata Alineación oficial del equipo 'AS Armata' en el partido
Tiene un resultado normal 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Magic Love

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Steaua amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Guillermo Gómez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Steaua va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Per Grenström va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Steaua va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guillermo Gómez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Steaua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gaizka Etxenengarai progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Gómez va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Roman Labutkin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marek Vartovník! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Ovidiu Iani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roman Labutkin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Guillermo Gómez gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Grenström de Steaua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AS Armata

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cătălin Alexe que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Armata.
  • 125 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Daniel Prahoveanu va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors de Armata no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ernesto Masier va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.