Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731966478

Liga 731966478 Información oficial sobre el partido 731966478 en Hattrick

24.08.2024 10:00:00

Barcelona G. Alineación oficial del equipo 'Barcelona G.' en el partido 0 - 0 sporting volumtari Alineación oficial del equipo 'sporting volumtari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona G. Alineación oficial del equipo 'Barcelona G.' en el partido 2 - 0 sporting volumtari Alineación oficial del equipo 'sporting volumtari' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona G.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Bojan Kralj de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Celso Solís va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bojan Kralj va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mircea Stancu.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kjeld Spierings va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bojan Kralj ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Candale de Barcelona va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Afrânio Freire Sobrinho es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Dominik Bereznay quasi dona a Barcelona l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Afrânio Freire Sobrinho va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Bogdan Candale del Barcelona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dominik Bereznay de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sporting volumtari

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roswell Castillo va ridiculitzar a en Andreas Richard Bohnsack amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.