Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731964590

Liga 731964590 Información oficial sobre el partido 731964590 en Hattrick

08.06.2024 10:00:00

FCSB Becali Sport Alineación oficial del equipo 'FCSB Becali Sport' en el partido 4 - 4 Fcm Steaua Husi Alineación oficial del equipo 'Fcm Steaua Husi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FCSB Becali Sport Alineación oficial del equipo 'FCSB Becali Sport' en el partido 4 - 3 Fcm Steaua Husi Alineación oficial del equipo 'Fcm Steaua Husi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCSB Becali Sport

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Laurenţiu Găvănescu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adriano Berni va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 37.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Alin-Ioan Goicea es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adriano Berni de Becali va aconseguir igualar el partit al minut 71, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Becali van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thure Corneliussen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Dan Gheorghe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Gheorghe de Becali va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fcm Steaua Husi

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Steaua va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. James Moyne va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Steaua va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sieciech Różycki, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Svenning Hoydal que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Steaua augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carlos Echepare es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 90, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Echepare es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, James Moyne de Steaua es va guanyar la targeta groga merescudament.