Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731964588

Liga 731964588 Información oficial sobre el partido 731964588 en Hattrick

08.06.2024 10:00:00

JoyRide Alineación oficial del equipo 'JoyRide' en el partido 0 - 3 Gözleme FK Iasi Alineación oficial del equipo 'Gözleme FK Iasi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JoyRide Alineación oficial del equipo 'JoyRide' en el partido 1 - 2 Gözleme FK Iasi Alineación oficial del equipo 'Gözleme FK Iasi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JoyRide

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): JoyRide va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Mohamed Oliver no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 76. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Yochai Zlotnikov la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gheorghe-Valentin Curtuşan de JoyRide es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Gözleme FK Iasi

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Geoffry Van Looy quedar desmarcat i marcar per a Gözleme al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Geoffry Van Looy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 0 - 2 per a Gözleme.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Gözleme l'avantatge per 0 - 3. Anders Nilsson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Lias Linsten de Gözleme, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lodovico Omini després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sean Eng va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Palle Dige va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Andrés Amendolara va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Yochai Zlotnikov va xutar a fora.