Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731960612

Liga 731960612 Información oficial sobre el partido 731960612 en Hattrick

08.06.2024 10:00:00

Brave GDPs Alineación oficial del equipo 'Brave GDPs' en el partido 3 - 1 FC Rosso-Nerro Alineación oficial del equipo 'FC Rosso-Nerro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Brave GDPs Alineación oficial del equipo 'Brave GDPs' en el partido 4 - 1 FC Rosso-Nerro Alineación oficial del equipo 'FC Rosso-Nerro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brave GDPs

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): GDP Wolves va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Philippe Hingant va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el GDP Wolves va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bogdan Condurache, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GDP Wolves pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ionuţ Nicu va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Malte Hiltermann de GDP Wolves va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ionuţ Nicu al minut 15 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Corneliu Uifălean de GDP Wolves gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bogdan Condurache va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Călin Burghelea gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mihăiţă Natanail va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Ionuţ Nicu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FC Rosso-Nerro

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Manfred Benjamin va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 29 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mihai Zdru ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Dragoş Pitulice sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Dragoş Pitulice quasi aconsegueix empatar per Rosso-Nerro al minut 42, però Malte Hiltermann va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.