Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731960118

Liga 731960118 Información oficial sobre el partido 731960118 en Hattrick

22.06.2024 10:00:00

Prazilia Alineación oficial del equipo 'Prazilia' en el partido 2 - 1 FC Mineru Severin Alineación oficial del equipo 'FC Mineru Severin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Prazilia Alineación oficial del equipo 'Prazilia' en el partido 2 - 0 FC Mineru Severin Alineación oficial del equipo 'FC Mineru Severin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prazilia

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Prazilia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Adrian 'Cobra' Ilie va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Robert Lewandowski va donar a Prazilia un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrian 'Cobra' Ilie va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Adrian Meliţă va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Adrian 'Cobra' Ilie del Prazilia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Cătălin Cioinaru, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alex Görlach estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bujorel Geagulea, als 36 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Cătălin Cioinaru va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 290 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Robert Lewandowski va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Viorel Moldovan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Adrian Meliţă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Claudiu Vâlcan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adrian 'Cobra' Ilie havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrian Meliţă al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bujorel Geagulea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Anton Schachenhofer de Prazilia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Mineru Severin

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El porter de Severin va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Liviu Lungu va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Ştefan-Bogdan Morozan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gábor Tripa va ser clau en la jugada d'atac de Severin al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bence Pest, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ştefan-Bogdan Morozan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Severin, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Liviu Lungu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.