Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731947607

Liga 731947607 Información oficial sobre el partido 731947607 en Hattrick

31.08.2024 09:00:00

FC fresty farine Alineación oficial del equipo 'FC fresty farine' en el partido 1 - 1 ThInkerman Alineación oficial del equipo 'ThInkerman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC fresty farine Alineación oficial del equipo 'FC fresty farine' en el partido 2 - 0 ThInkerman Alineación oficial del equipo 'ThInkerman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC fresty farine

Goles Goles

  • 105 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 63, Saddam Kumar va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Andika Sukardi, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): fresty va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andika Sukardi en un 1 contra 1 amb el porter Febianto Surani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

ThInkerman

Goles Goles

  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Muhamat Rofiq de ThInkerman va marcar de penal l'empat al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El ThInkerman va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Yusak Starlet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Muhamat Rofiq va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.