Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731946947

Liga 731946947 Información oficial sobre el partido 731946947 en Hattrick

08.06.2024 09:00:00

persiharjo Alineación oficial del equipo 'persiharjo' en el partido 5 - 1 Densus 88 Alineación oficial del equipo 'Densus 88' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
persiharjo Alineación oficial del equipo 'persiharjo' en el partido 2 - 1 Densus 88 Alineación oficial del equipo 'Densus 88' en el partido
Tiene bastante suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

persiharjo

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): persiharjo prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Hermawan Bayu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hermawan Bayu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, persiharjo es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Hermawan Bayu va augmentar l'avantatge de persiharjo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de persiharjo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Anas Simajuntak va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, Novan Michel va pentinar un córner cap al segon pal que Mykel Michel va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Alex Winandar gairebé va marcar per a persiharjo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Anas Simajuntak, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de persiharjo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alex Winandar, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Dading Adi de persiharjo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Densus 88

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rey Sihombing va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Anas Simajuntak per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Putra Andreas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Putra Andreas sol davant la porteria al minut 30, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Densus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfaridzi Amirudin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Augie Koevoet de Densus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Adang de Densus es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.