Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731877735

Liga 731877735 Información oficial sobre el partido 731877735 en Hattrick

29.06.2024 07:00:00

Kunming Top FC Alineación oficial del equipo 'Kunming Top FC' en el partido 1 - 3 Panda Bombers Alineación oficial del equipo 'Panda Bombers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kunming Top FC Alineación oficial del equipo 'Kunming Top FC' en el partido 0 - 1 Panda Bombers Alineación oficial del equipo 'Panda Bombers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kunming Top FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Lyubcho Mitrov va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Kunming.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kunming va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Charlie Daly, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Kunming van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Franco Relmulafken va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Marlon Hochenauer de Kunming va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Panda Bombers

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Massimo Gallo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerard Massot va treure un córner llarg cap al segon pal que en Matty Croft, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 67 pels visitants. En Gerard Massot va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Petrakis Mpougadelis quasi aconsegueix empatar per Panda al minut 34, però 刘 (Liu) 有恒 (Youheng) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Manuel Pandolfini que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matty Croft va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Pedro González va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Manuel Pandolfini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 刘 (Liu) 有恒 (Youheng), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hichem Tkil. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.