Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731857467

Amistoso (Int., RC) 731857467 Información oficial sobre el partido 731857467 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Cahima Alineación oficial del equipo 'Cahima' en el partido 2 - 4 Gårslev JR Alineación oficial del equipo 'Gårslev JR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cahima Alineación oficial del equipo 'Cahima' en el partido 1 - 2 Gårslev JR Alineación oficial del equipo 'Gårslev JR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cahima

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Silvio García de Paredes va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cahima empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Cahima va reduir el marcador al minut 79 a 2 - 4 quan Brand-Jan Breij va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Cahima va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ignacio Escobar va anar a parar a les mans del porter.

Gårslev JR

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Gårslev sempre confia amb les genialitats d'en George Mathiassen; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Federico Mendes va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Steffan Ankjær va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 78 pels visitants. En Federico Mendes va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Federico Mendes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafael Echenagusia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ove Kramer al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Rafael Echenagusia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Thorkild Fjordside, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andre Steenberg després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Echenagusia va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Harmen de Graaff va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, August Kristensen de Gårslev es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffan Ankjær de Gårslev es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.