Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731856823

Amistoso (Int.) 731856823 Información oficial sobre el partido 731856823 en Hattrick

25.05.2024 12:00:00

Atletico Uacciuariuari Alineación oficial del equipo 'Atletico Uacciuariuari' en el partido 2 - 3 SarajevoF.C. Alineación oficial del equipo 'SarajevoF.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Uacciuariuari Alineación oficial del equipo 'Atletico Uacciuariuari' en el partido 2 - 3 SarajevoF.C. Alineación oficial del equipo 'SarajevoF.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Uacciuariuari

Goles Goles

  • 103 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passava el minut 53 del matx, quan l'atent Massimo Albanese va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Simone Dutto de Uacciuariuari va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Uacciuariuari Fabrizio Nicoletta quasi marca al minut 25 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Simone Dutto l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Simone Dutto va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Francesco Vidali, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

SarajevoF.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): SarajevoF.C. agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Srećko Štajduhar amb mestria.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Vanja Bogunović de SarajevoF.C. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): En Valentin Špoljarić va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Vanja Bogunović la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Lewis Wedderburn quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 90 per Lewis Wedderburn va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Bijedić de SarajevoF.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Srećko Štajduhar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.