Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731856580

Amistoso (Int., RC) 731856580 Información oficial sobre el partido 731856580 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

FC Bayrein Alineación oficial del equipo 'FC Bayrein ' en el partido 6 - 7 Asphaltini's Alineación oficial del equipo 'Asphaltini's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bayrein Alineación oficial del equipo 'FC Bayrein ' en el partido 1 - 2 Asphaltini's Alineación oficial del equipo 'Asphaltini's' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,7 % 42,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bayrein

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Horacio Castro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bayrein a 2 - 0. Gianpaolo Suardi va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Bayrein ho intentava per la dreta per mitjà de Vladislav Skrebkov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Gianpaolo Suardi de Bayrein gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 104 per blocar una centrada d'en Karlludwig Wedenberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bayrein.
  • 222 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Bayrein va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vladislav Skrebkov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maodo Dia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gianpaolo Suardi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Bayrein.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Bayrein Dorargjend Zhuri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maodo Dia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Vladislav Skrebkov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Klaus Troetzmueller de Bayrein, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Maodo Dia en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Horacio Castro va xutar fora per a Bayrein, el marcador es va quedar igual: 6 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Karlludwig Wedenberg de Bayrein va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bayrein Rain Kirspuu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Asphaltini's

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Adnane Abdou la va rematar Guillermo Aguirre amb una magnífica volea que va fer pujar per a Asphaltinis el 2 - 1.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Jan Carstens va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 107 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adnane Abdou estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Giss Sokari, als 107 minuts, va fallar per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jorge Miguel Montilla de Asphaltinis anava molt fort i col·locat però Dorargjend Zhuri no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Asphaltinis, Guillermo Aguirre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Segev Ben-Atar de Asphaltinis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dorargjend Zhuri en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Asphaltinis, Stefano Recchia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jan Carstens de Asphaltinis és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 6.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Asphaltinis Ireneusz Zieleniewski va intentar enganyar Dorargjend Zhuri amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Asphaltinis Fiston Yowa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dorargjend Zhuri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.