Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731856540

Amistoso (Int., RC) 731856540 Información oficial sobre el partido 731856540 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

FC Bieblach 04 Alineación oficial del equipo 'FC Bieblach 04' en el partido 6 - 3 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Bieblach 04 Alineación oficial del equipo 'FC Bieblach 04' en el partido 4 - 3 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
Tiene suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,5 % 28,3 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bieblach 04

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): FC B, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Leandro Camayoc per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Maciej Węgrecki s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): FC B va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 51 Guillaume Honig va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a FC B va ser Bohuslav Brňák.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FC B va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bohuslav Brňák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leandro Camayoc va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gildas Dugast va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Guillaume Honig, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Maciej Węgrecki hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Owe Hallflod havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Turculeţ.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillaume Honig de FC B es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 42 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Karel Gillhaus marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manuel Martínez Mendez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Manuel Parra de Vilapedre marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 22 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 22, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Martínez Mendez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.