Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731856102

Amistoso 731856102 Información oficial sobre el partido 731856102 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 3 - 1 U.D. Totémica Alineación oficial del equipo 'U.D. Totémica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 2 - 0 U.D. Totémica Alineación oficial del equipo 'U.D. Totémica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redecilla del Campo B

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Lodovico Tavernelli la va convertir en gol amb un remat de cap en Sigitas Podžeckas tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 2 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Redecilla, atacant per l'esquerra al minut 64, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Macario per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bastien Belmans el va rematar Gaëtan Heierling amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sigitas Podžeckas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Giggino Tsiartas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Bastien Belmans va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Christopher Cefai. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Józef Olechowski.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fred Indaiá de Redecilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

U.D. Totémica

Goles Goles

  • 186 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Totémica va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Grzegorz Kapelański rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Totémica sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Entrambasaguas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Frauscher de Totémica es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victor Ziwa de Totémica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.