Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731856033

Amistoso (Int.) 731856033 Información oficial sobre el partido 731856033 en Hattrick

25.05.2024 11:30:00

1.FC Nemíč Alineación oficial del equipo '1.FC Nemíč' en el partido 3 - 3 BARCACINI TEAM Alineación oficial del equipo 'BARCACINI TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
1.FC Nemíč Alineación oficial del equipo '1.FC Nemíč' en el partido 6 - 1 BARCACINI TEAM Alineación oficial del equipo 'BARCACINI TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Nemíč

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ferdinand Kantner la va convertir en gol amb un remat de cap en Jean-Marie Vandam tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 27 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ferdinand Kantner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, Kristián Zich va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Arnošt Vebr quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rudolf Zich va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

BARCACINI TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): BARCACINI agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vincenzo Piazza amb mestria.
  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de BARCACINI al minut 38. Alberto Peña Muñoz va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): BARCACINI va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Alberto Peña Muñoz va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Mihovil Ljubičić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Vincenzo Piazza de BARCACINI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alberto Peña Muñoz, el jugador de BARCACINI va ser expulsat al minut 43.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Mihovil Ljubičić de BARCACINI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.