Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731855539

Amistoso 731855539 Información oficial sobre el partido 731855539 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Coketi M Alineación oficial del equipo 'Coketi M' en el partido 8 - 0 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Coketi M Alineación oficial del equipo 'Coketi M' en el partido 8 - 0 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
Tiene un resultado normal 7.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coketi M

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Tomi Ala-Keturi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Coketi.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roland Karakhanishvili es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Coketi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szymon Cichała progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sammuel Boury, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Coketi.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Coketi va aconseguir el 5 - 0 quan Roland Karakhanishvili va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Abílio Cardoso Freitas va incrementar l'avantatge de Coketi amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Coketi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sammuel Boury va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Abílio Cardoso Freitas va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Szymon Cichała es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Szymon Cichała de Coketi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic Club El Zarpazo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 42, però Július Kapláň va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruedi Estrabaut de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Ruedi Estrabaut de Athletic va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.