Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731855362

Amistoso (Int.) 731855362 Información oficial sobre el partido 731855362 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido 6 - 0 FC Jerza Brno Alineación oficial del equipo 'FC Jerza Brno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pinpollos Alineación oficial del equipo 'Pinpollos' en el partido 7 - 0 FC Jerza Brno Alineación oficial del equipo 'FC Jerza Brno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinpollos

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Pinpollos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Isidro Ribera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pinpollos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Próspero Gurruchaga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Pinpollos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Valeri Stoilov va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pinpollos i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Valeri Stoilov el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Miguel Galán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Pinpollos.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Asier Murieta de Pinpollos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vít Galba al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carles Mercader va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Al minut 69, Valeri Stoilov gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Luis Miguel Galán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vít Galba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Elias Bredekamp de Pinpollos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Jerza Brno

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lajos Bagi de Jerza es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, František Brisuda de Jerza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaromír Sívek de Jerza es va guanyar la targeta groga merescudament.