Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731854560

Amistoso (Int.) 731854560 Información oficial sobre el partido 731854560 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido 7 - 4 SC Tovenaars van Tatabanya Alineación oficial del equipo 'SC Tovenaars van Tatabanya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido 8 - 0 SC Tovenaars van Tatabanya Alineación oficial del equipo 'SC Tovenaars van Tatabanya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Avinyó

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Avinyó va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Alfredo Pina, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors del Avinyó amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 34, deixant Angel Dimitrov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pep Vallcaneras va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 41.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Avinyó una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pep Vallcaneras, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 75.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Angel Dimitrov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Avinyó se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 81.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Avinyó va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Ferrán Bazo. 6 - 4 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Pep Vallcaneras va incrementar l'avantatge de Avinyó amb el 7 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Angel Dimitrov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Ander Jiménez Cacho va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pep Vallcaneras de Avinyó va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SC Tovenaars van Tatabanya

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan Robin van Persie va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tovenaars va ser finalitzada des de l'esquerra per Willem van Hanegem al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Willem-Jan van Bommel rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Willem van Hanegem, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 68 i semblava que Tovenaars desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Yam Shein va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Wim 'Stille Willem' Jansen va entorpir al marcador d'en Ebbo Spendel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Ebbo Spendel de Tovenaars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wim 'Stille Willem' Jansen de Tovenaars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.