Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731854528

Amistoso (Int.) 731854528 Información oficial sobre el partido 731854528 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido 3 - 0 FC-ACR Alineación oficial del equipo 'FC-ACR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bar el rincon Alineación oficial del equipo 'bar el rincon' en el partido 3 - 0 FC-ACR Alineación oficial del equipo 'FC-ACR' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar el rincon

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): rincon prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Dawid Gajdecki va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lucas Brandt va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de rincon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jure Kapelari va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Jure Kapelari arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Jure Kapelari va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rincon.
  • 217 Minuto 59 (Ocasión evento especial cansancio): En Eskild Skullerud estava molt cansat. En Lucas Brandt ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, José Elorregui gairebé va marcar per a rincon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC-ACR

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): FC-ACR van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Leonard van Amerongen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.