Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731854505

Amistoso 731854505 Información oficial sobre el partido 731854505 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 5 - 1 Cementarnika Alineación oficial del equipo 'Cementarnika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 3 - 1 Cementarnika Alineación oficial del equipo 'Cementarnika' en el partido
Tiene suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Reservoir va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Efraín Canastuj va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Reservoir va augmentar la diferència quan Zacarias Barros no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joonas Niinivirta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Reservoir.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Zacarias Barros va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Arnout Bruijnaers per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 1
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Reservoir va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gerhard Clarisse, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Christian Højgaard arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Christian Højgaard gairebé va marcar per a Reservoir des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Massimiliano Greinschgl va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Zacarias Barros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Rais AL-Thawadi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rais AL-Thawadi al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joonas Niinivirta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Iary Rakotoarivony va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Cementarnika

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Cementarnika van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Haldun Çupin va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Joel Frésard quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnout Bruijnaers de Cementarnika es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Haldun Çupin de Cementarnika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.