Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731853767

Amistoso 731853767 Información oficial sobre el partido 731853767 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

DeporTonson Alineación oficial del equipo 'DeporTonson' en el partido 2 - 8 Los Hamsterilokis Alineación oficial del equipo 'Los Hamsterilokis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
DeporTonson Alineación oficial del equipo 'DeporTonson' en el partido 4 - 6 Los Hamsterilokis Alineación oficial del equipo 'Los Hamsterilokis' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeporTonson

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Després de 16 minuts de partit, Rhys del Río igualava per DeporTonson en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Josep Buixassa de DeporTonson va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rhys del Río va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miro Bačelić.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Carreto de DeporTonson la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Hamsterilokis

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Neidhart Perpich de Hamsterilokis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Sandro Dongo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Franko Rosegger va posar els visitants Hamsterilokis per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Sandro Dongo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 2 - 4 per a Hamsterilokis.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cristian Inglin va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El porter de Hamsterilokis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Antona Montoro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 6!
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Javier Antona Montoro va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 7 al marcador per a Hamsterilokis.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Franko Rosegger va augmentar l'avantatge de Hamsterilokis a 2 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, el Hamsterilokis va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fiorenzo Draghetti s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.