Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731852678

Amistoso (Int., RC) 731852678 Información oficial sobre el partido 731852678 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Sporting de Mandril Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mandril' en el partido 5 - 3 SS Arezzo Alineación oficial del equipo 'SS Arezzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting de Mandril Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mandril' en el partido 4 - 4 SS Arezzo Alineación oficial del equipo 'SS Arezzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Mandril

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Antonio Grimón va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Als 69 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Sporting va acabar amb la pilota als peus de Marco Orleans Borbón que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 del partit, el jugador Antonio Grimón de Sporting va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): Al minut 99 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Salva Juaristi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 4 a 3.
  • 132 Minuto 118 (Gol por la izquierda): En Miguel Bento va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Salva Juaristi no s'ho podia creure.
  • 233 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): El Sporting ho intentava per la dreta per mitjà de Marco Orleans Borbón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Campo de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Soto Camino.

SS Arezzo

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 15 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Costantino Tarin.
  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Costantino Tarin posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Raffaele Dell'Oro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 1 - 3 per a Arezzo.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el Arezzo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giancarlo Vavassori s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Payam Baba Rahmati va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 60, i va passar la pilota a Marino Boschi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Raffaele Dell'Oro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Rolando Dotti de Arezzo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rolando Dotti de Arezzo per doble groga al minut 25.
  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raffaele Dell'Oro de Arezzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.