Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731852526

Amistoso (Int.) 731852526 Información oficial sobre el partido 731852526 en Hattrick

25.05.2024 12:00:00

talamoccia Alineación oficial del equipo 'talamoccia' en el partido 1 - 1 zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
talamoccia Alineación oficial del equipo 'talamoccia' en el partido 0 - 3 zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

talamoccia

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Cristoforo Sodini igualava per talamoccia en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Hunter Hallworth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bartosz Ławecki de talamoccia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartosz Ławecki va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que talamoccia va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

zafranar.C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Abdessabour Zehar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Rafael Laín quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): zafranar.C.F va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Robin Watté va desviar el xut final de Aizkibel Almortza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Raúl Contero de zafranar.C.F, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aizkibel Almortza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del zafranar.C.F que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joel Uix, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): zafranar.C.F va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Aizkibel Almortza va quedar-se sol davant el porter Robin Watté, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Pedro Puyol, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 90 però la pilota va sortir lleugerament desviada.