Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731849496

Amistoso (Int.) 731849496 Información oficial sobre el partido 731849496 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

Spvgg Ihrhove/Oldenburg Alineación oficial del equipo 'Spvgg Ihrhove/Oldenburg' en el partido 2 - 1 Fosse Ballklubb Alineación oficial del equipo 'Fosse Ballklubb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spvgg Ihrhove/Oldenburg Alineación oficial del equipo 'Spvgg Ihrhove/Oldenburg' en el partido 2 - 0 Fosse Ballklubb Alineación oficial del equipo 'Fosse Ballklubb' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spvgg Ihrhove/Oldenburg

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Ihrhove/Oldenburg va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 44 Pavlos Sampalis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Recep Akcan va acabar en una passada genial cap al jugador de Ihrhove/Oldenburg Pavlos Sampalis, que va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Recep Akcan quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ihrhove/Oldenburg, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Pavlos Sampalis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lloyd Johnson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 88 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Marcus Stepan de Ihrhove/Oldenburg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fosse Ballklubb

Goles Goles

  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Ballklubb va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Nicolae Alecu rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Nicolae Alecu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ballklubb va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nguyễn Việt Quyết va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Ballklubb van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Yemodish Gebre Kidan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ballklubb va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kaj Ulvik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kaj Ulvik de Ballklubb la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.