Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731848733

Amistoso 731848733 Información oficial sobre el partido 731848733 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Los super charos Alineación oficial del equipo 'Los super charos' en el partido 4 - 3 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los super charos Alineación oficial del equipo 'Los super charos' en el partido 6 - 1 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
Tiene mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los super charos

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, Quim Revert va pentinar un córner cap al segon pal que Miguel Juan Fernández Anleo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. José Ruiz de Mesa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a charos va ser Miguel Juan Fernández Anleo.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En José Ruiz de Mesa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts disputats, José Ruiz de Mesa gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jaime Fuentes va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a charos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Miguel Sánchez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Félix Dura. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan José Ruiz de Mesa va fallar un penal al minut 70.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Urbico Gutiérrez Barreda de charos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

superbueno

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): superbueno agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José María Casadeval amb mestria.
  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Valentín Montells va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En José María Casadeval va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henoc Padrós de superbueno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.