Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731847873

Amistoso 731847873 Información oficial sobre el partido 731847873 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Campanet du 56 Alineación oficial del equipo 'Campanet du 56' en el partido 0 - 1 Gondor Balompié Alineación oficial del equipo 'Gondor Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campanet du 56 Alineación oficial del equipo 'Campanet du 56' en el partido 0 - 2 Gondor Balompié Alineación oficial del equipo 'Gondor Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campanet du 56

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Felix Gabikagoieaskoa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Francesc Ferrús va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jaume Rojals, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Campanet va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Ulf Andersson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felix Gabikagoieaskoa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ulf Andersson, als 86 minuts, va fallar per ben poc.

Gondor Balompié

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del Balompié va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Salvador Mariñas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Joan Gabriel Tortosa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 28 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Balompié va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Luis Vázquez Herrero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Esparatz Epinarriaga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Esparatz Epinarriaga es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 68, però el porter va aturar el seu xut.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Balompié va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Enrico Caleri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Alberto Almerich. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.