Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731846902

Amistoso 731846902 Información oficial sobre el partido 731846902 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Libre Mercado Alineación oficial del equipo 'Libre Mercado' en el partido 6 - 3 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Libre Mercado Alineación oficial del equipo 'Libre Mercado' en el partido 5 - 2 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Libre Mercado

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Engin Tutuk va donar a Mercado un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, Hendrik Fröschl va pentinar un córner cap al segon pal que Engin Tutuk va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Mercado va aconseguir el 3 - 1 quan Richwin Stepan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Richwin Stepan va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Engin Tutuk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Mercado.

Gunstar Heroes

Goles Goles

  • 151 Minuto 23 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 23, el jugador visitant Gianni Stanghellini va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 125 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 5 - 1 el va marcar Gianni Stanghellini a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Gianni Stanghellini va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 2.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats de Heroes van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gianni Stanghellini va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.