Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731846386

Amistoso (Int.) 731846386 Información oficial sobre el partido 731846386 en Hattrick

26.05.2024 09:30:00

Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 1 - 3 Stjärnbildsgatan Football Club Alineación oficial del equipo 'Stjärnbildsgatan Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 1 - 0 Stjärnbildsgatan Football Club Alineación oficial del equipo 'Stjärnbildsgatan Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbienen

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TBienen. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Thomas Hammer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Květoslav Tábor estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Paolo Rubini, als 25 minuts, va fallar per ben poc.

Stjärnbildsgatan Football Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Simon Rascle va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bergsjön, al minut 24. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): En Aleksanteri Nuppula va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 53 minuts quan Krystian van der Berken va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Bergsjön.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simon Rascle, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.