Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731845764

Amistoso (Int., RC) 731845764 Información oficial sobre el partido 731845764 en Hattrick

25.05.2024 10:00:00

stiinta olteneasca Alineación oficial del equipo 'stiinta olteneasca' en el partido 0 - 1 RCD Cambrils Alineación oficial del equipo 'RCD Cambrils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
stiinta olteneasca Alineación oficial del equipo 'stiinta olteneasca' en el partido 1 - 1 RCD Cambrils Alineación oficial del equipo 'RCD Cambrils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,1 % 27,8 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stiinta olteneasca

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 25 (Ocasión de penalti): olteneasca va gaudir d'un penal a favor al minut 25, però el jugador Davide Riva va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Jaime Zurinaga.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de olteneasca, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Davide Riva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 46 (Ocasión por el centro): En Bogdan Binişor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de olteneasca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

RCD Cambrils

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cambrils. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jordi Josep Obradós xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gustaf-Adolf Yngvesson al minut 4 semblava entrar, però José Díez de Escoron va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacio Posquieres quasi marca en una jugada assajada de córner que Rodrigo Sori havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.