Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731845308

Amistoso 731845308 Información oficial sobre el partido 731845308 en Hattrick

26.05.2024 13:00:00

Sporting Outgaarden Alineación oficial del equipo 'Sporting Outgaarden' en el partido 4 - 1 Op zoek naar punten Alineación oficial del equipo 'Op zoek naar punten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Outgaarden Alineación oficial del equipo 'Sporting Outgaarden' en el partido 4 - 1 Op zoek naar punten Alineación oficial del equipo 'Op zoek naar punten' en el partido
Tiene un resultado normal 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Outgaarden

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Outgaarden prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Jules Van Steyvoort va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Brenden Van Severen va augmentar l'avantatge de Outgaarden a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Siger Van Droogenbroeck va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 56 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Siger Van Droogenbroeck va incrementar l'avantatge de Outgaarden amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En José Matheus Vieira Pires del Outgaarden ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Outgaarden per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Brenden Van Severen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Welf Weichs! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, José Matheus Vieira Pires gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stanisław Prukop va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Op zoek naar punten

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Terence Shaw va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Harun Dračić al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 250 Minuto 57 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Twan Laroy l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.