Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731840399

Copa 731840399 Información oficial sobre el partido 731840399 en Hattrick

29.05.2024 23:10:00

Los Blanditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Blanditos FC' en el partido 6 - 7 indepte Alineación oficial del equipo 'indepte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Blanditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Blanditos FC' en el partido 2 - 3 indepte Alineación oficial del equipo 'indepte' en el partido
Tiene mucha potra 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Blanditos FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Blanditos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Valentin Stankov, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Roberto Ledesma, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Blanditos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Blanditos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jordi del Bosque va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 98 (Gol por la derecha): Blanditos s'avançava al marcador al minut 98, després d'un rebot que va caçar en Jorge Roberto Ledesma per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Blanditos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pablo Martín Vieites la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordi del Bosque. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Danilo Boccacin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Tudor Talma va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Sebastião Tátá de Blanditos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): El Blanditos ho intentava per la dreta per mitjà de Valentin Stankov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Lothar Johannis de Blanditos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Blanditos, Pablo Martín Vieites, col·locà la pilota just a les mans d'en Tudor Talma. El marcador: 4 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lothar Johannis, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tudor Talma va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Blanditos i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Blanditos, Héctor Julio Rodriguez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Blanditos Jordi del Bosque va intentar enganyar Tudor Talma amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Carlos Serrizuela va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.

indepte

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vaidimantas Gobis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a indepte.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): indepte van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 68 quan Alexandre Bio KansiBiokou sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Serge Capitaine, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Bertie Monahan per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Branimir Žerjal sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petar Petković.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de indepte Branimir Žerjal, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ignazio Molinaro. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Maurice Beaugrand va xutar fora per a indepte, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Sergio Bringold de indepte va superar Ignazio Molinaro, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Bertie Monahan de indepte, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignazio Molinaro en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): En Laurent Castille no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Ignazio Molinaro encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 7 per a indepte.