Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731831438

Copa 731831438 Información oficial sobre el partido 731831438 en Hattrick

29.05.2024 23:55:00

Manchester Miami Alineación oficial del equipo 'Manchester Miami' en el partido 0 - 2 Dínamo Cacau Alineación oficial del equipo 'Dínamo Cacau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manchester Miami Alineación oficial del equipo 'Manchester Miami' en el partido 2 - 1 Dínamo Cacau Alineación oficial del equipo 'Dínamo Cacau' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester Miami

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Manchester, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Antônio Gaspar Umuarama va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 204 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Manchester. Gian Bortoletto el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oswaldo Bessa.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hugo Wesley Viana de Manchester va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dínamo Cacau

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Dínamo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 44. Geninho Bellinaso va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dínamo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 49, Miguel Nazário Vespasiano va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Dínamo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Thyrso Regino va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Dínamo van sortir al contraatac al minut 44, però Kaique Lopes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Dínamo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Kaique Lopes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per José Matheus Viana de Dínamo al minut 89 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.