Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731830412

Copa 731830412 Información oficial sobre el partido 731830412 en Hattrick

29.05.2024 23:55:00

The nacional Alineación oficial del equipo 'The nacional' en el partido 1 - 2 Clube de Futebol Sparta Alineación oficial del equipo 'Clube de Futebol Sparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
The nacional Alineación oficial del equipo 'The nacional' en el partido 0 - 8 Clube de Futebol Sparta Alineación oficial del equipo 'Clube de Futebol Sparta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The nacional

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Eduardo Trigolo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Camilinho Versutti es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Augusto Mariosa va entorpir al marcador d'en Eduardo Trigolo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Trigolo de nacional es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Clube de Futebol Sparta

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bernard Žulj es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Thierry Stücheli va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Djalminha Stumpf va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Thierry Stücheli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Josias Farias va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Clodoveo Cea, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Romário 'Sheriff' Manso va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Thierry Stücheli va estar a punt de posar per davant a Futebol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Djalminha Stumpf va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Futebol al minut 41, però el xut de Josias Farias va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Futebol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Djalminha Stumpf va desviar el xut final de Clodoveo Cea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el Futebol va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Futebol va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Thierry Stücheli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.