Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731826419

Copa 731826419 Información oficial sobre el partido 731826419 en Hattrick

29.05.2024 23:00:00

Rock'em & Sock'em Alineación oficial del equipo 'Rock'em & Sock'em' en el partido 5 - 3 Elmira Kings Alineación oficial del equipo 'Elmira Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rock'em & Sock'em Alineación oficial del equipo 'Rock'em & Sock'em' en el partido 4 - 1 Elmira Kings Alineación oficial del equipo 'Elmira Kings' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rock'em & Sock'em

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Rockem aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Gigio Marrani va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Gigio Marrani facilitava les coses al Rockem amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 118 Minuto 109 (Gol evento especial córner peinado): Rockem va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alexander Ferguson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oronzo Mascolo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Rockem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Topi Inna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Emil Złamaniec es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean-Marc Richard va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Isgav Bashi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Rockem va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomasz Pobłocki va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isgav Bashi.
  • 222 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Rockem va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 110 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jean-Marc Richard ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emil Złamaniec.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Emil Złamaniec xutant per a Rockem va fer anar la pilota just on la volia, però Isgav Bashi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Rockem Frithjof Teuter no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Isgav Bashi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Rockem, Alexander Ferguson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rockem, Oronzo Mascolo, col·locà la pilota just a les mans d'en Isgav Bashi. El marcador: 5 - 3.

Elmira Kings

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): En Martin Wicks va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 39. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Elmira va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dariusz Toma, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 99, quan Dariusz Toma va posar els visitants Elmira per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Patryk Rogut va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dariusz Toma, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Lance Johnstone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lance Johnstone es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Raphael Sawyer de Elmira va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Nogueira de Elmira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lance Johnstone de Elmira anava molt fort i col·locat però Bernard Bubičić no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rouven Lagler de Elmira va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Elmira Patryk Rogut va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Dariusz Toma de Elmira va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.