Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731809461

Copa 731809461 Información oficial sobre el partido 731809461 en Hattrick

29.05.2024 18:55:00

Football Looser Organisation Alineación oficial del equipo 'Football Looser Organisation' en el partido 1 - 4 The Burkin Elephans Alineación oficial del equipo 'The Burkin Elephans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Football Looser Organisation Alineación oficial del equipo 'Football Looser Organisation' en el partido 0 - 7 The Burkin Elephans Alineación oficial del equipo 'The Burkin Elephans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Looser Organisation

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bakari Nassa arribés a peus de Kostakis Mpatsinilas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Floser el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kalifa Koussoubé de Floser es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalifa Koussoubé de Floser va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

The Burkin Elephans

Goles Goles

  • 135 Minuto 16 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Chima Joseph de B Ele va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Chima Joseph va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a B Ele augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Matteo Bellone es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hergen Kreller, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Chima Joseph de B Ele, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruediger Janda de B Ele la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.