Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731808554

Amistoso (Int.) 731808554 Información oficial sobre el partido 731808554 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 6 - 2 MONTAIGNE Alineación oficial del equipo 'MONTAIGNE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 8 - 0 MONTAIGNE Alineación oficial del equipo 'MONTAIGNE' en el partido
Tiene mala suerte 8.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 en Grigoriy Kostyukevich va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Lluís Maria Agulló podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pedro Peña de pedro va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): pedro s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Grigoriy Kostyukevich per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): pedro va augmentar la diferència quan José Ferra de la Mola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Pedro Peña va incrementar l'avantatge de pedro amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, pedro va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Ferra de la Mola, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramón Butragueño va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Lluís Maria Agulló de pedro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Gerard Colldeforn de pedro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MONTAIGNE

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MONTAIGNE va ser finalitzada des de l'esquerra per Anatoliy Koreev al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Gašper Seljančar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ramon Elias Kannenberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MONTAIGNE sortien al contraatac. La falta llançada per Valo Savilaakso va sortir força alta sense massa perill.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Bohdan Kulinich va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del MONTAIGNE va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Bohdan Kulinich no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Elias Kannenberg de MONTAIGNE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.