Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731803904

Copa 731803904 Información oficial sobre el partido 731803904 en Hattrick

29.05.2024 18:00:00

RKS Uwdu Alineación oficial del equipo 'RKS Uwdu' en el partido 5 - 6 FC Mopsiki Alineación oficial del equipo 'FC Mopsiki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RKS Uwdu Alineación oficial del equipo 'RKS Uwdu' en el partido 2 - 0 FC Mopsiki Alineación oficial del equipo 'FC Mopsiki' en el partido
Tiene bastante suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RKS Uwdu

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Uwdu s'esgargamellaven dempeus per esperonar Nuccio Cellarosi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Uwdu Rober Simpson quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Uwdu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Włodzimierz Budzik va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Delavia.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 103 per blocar una centrada d'en Rober Simpson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Uwdu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alessio Tricoli de Uwdu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antonio Delavia en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Uwdu Kalle Wallin, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Antonio Delavia. El marcador continuava 2 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Jarosław Chodakowski va clavar el 3 - 3 per a Uwdu amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Włodzimierz Budzik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Uwdu, Diego Hombau, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.

FC Mopsiki

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El Mopsiki era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Orest Korpik va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Mopsiki van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Sebastian Romuzga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Sebastian Romuzga va estar a punt de posar per davant a Mopsiki amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kalle Wallin va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Mopsiki, Bogdan Węglarz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Theodoor Brunt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Mopsiki.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mopsiki Teron Lashley no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kalle Wallin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Mopsiki, Robert Parkita, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Krzysztof Dyląg de Mopsiki va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 6 al marcador.